Systron – laatu ei ole sattumaa

Systron on tunnettu huippuluokan vertikaali TSH-, CNC- ja vesisuihku lasinjalostuskeskuksistaan. Systronin menestystarina alkoi vuonna 2014 Itävallassa. Tunnettu itävaltalainen lasinjalostaja ei ollut tyytyväinen markkinoilla oleviin pystyhiomalinjoihin ja antoi toimeksiannon kahdelle lasialan ammattilaiselle kehittää hänelle kone, joka on kestävämpi, nopeampi, tekee parempaa lasin laatua ja tarvitsee vähemmän huoltoa kuin kilpailijan laitteet. Systron syntyi.

Ei ihme, että sekä itsenäiset lasinjalostajat että suuret lasiryhmät luottavat systronin innovatiivisiin ja patentoituihin ratkaisuihin. Alhaiset käyttökustannukset, huollon helppous, paras lasin laatu ja tasaisesti korkea tuotanto tuottavat investoinnin nopeasti takaisin. Linjoja onkin myyty jo 15 maahan.

Systron on kehittänyt omat systron TOOLS-työkalut, jotka parantavat edelleen systron-lasinjalostuskoneiden suorituskykyä. Omia työkaluja käyttämällä voidaan merkittävästi lisätä syöttönopeuksia ja työkalun käyttöikää sekä float-lasilla että laminoidulla turvalasilla.

Ajankohtaista

Tutustu valmistajaan

Kanssamme matkaat alan kirkkaimpaan kärkeen