Euroglas – ympäristöystävällisin float-lasinvalmistaja

Euroglas on osa Swiss Glas Trösch -konsernia, joka on perheyritys. Kaikki float-tehtaamme on perustettu keskisuurten lasialalla toimivien kumppaniyritysten kanssa, joten ymmärrämme lasialan keskisuuria yrityksiä ja kohtelemme sinua tasa-arvoisena kumppanina.

Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluu float-, pinnoitetut-, laminoidut- ja erikoislasit. Laajassa varastossamme olevat vakiotuotteet ovat saatavilla nopealla toimitusajalla. Erikoistuotteisiin löydämme ratkaisut sinun kanssasi yhdessä. Luotettava projektinhallintamme takaa nopeat vastaukset ja aikataulujen mukaiset toimitukset.

Kestävä kehitys ja luotettavuus ovat olleet ohjaavia periaatteita Euroglasilla jo sukupolvien ajan. Float-lasitehtaissa käytetään paikallisia raaka-aineita kuljetusetäisyyksien lyhentämiseksi. Patentoidun lasinsirpaleiden uudelleenkäyttöjärjestelmän ansiosta raaka-aineiden tarve on minimoitu ja 25 % float-lasitehtaiden käyttämästä sähköstä on talteenottoenergiaa. Tehokkaasti suodatetut tuotannon hiukkas- ja rikkidioksidipäästöt alittavat kirkkaasti lakisääteiset vaatimukset. Lisäksi sulatusuunit on suunniteltu itse, mikä on auttanut varmistamaan, että float-lasitehtaat ovat maailman tehokkaimpia ja ympäristöystävällisimpiä.

Tavoitteemme on selvä: haluamme sovittaa yhteen ympäristön ja talouden parhaalla mahdollisella tavalla ja siten suojella myös tulevia sukupolvia. Tätä myös mottomme ”Green for Generations” edustaa.

Kanssamme matkaat alan kirkkaimpaan kärkeen