Treglas – sinun parhaaksi entistäkin parempi

Treglas – sinun parhaaksi entistäkin parempi

Jo vuodesta 2016 alkaen Treglas on tarjonnut asiakkailleen ”yhden pysähdyksen taktiikalla” parhaat koneet, ohjelmistot, tasolasituotteet ja palvelun, jotka takaavat asiakkaillemme menestyksen.

Edustamiemme toimittajien – Hegla, Systron, Viprotron, Rottler & Rüdiger, PDS IG ja Euroglas – tietotaito sekä tutkimus- ja kehitystyö ovat alansa huippua. Pystymme tarjoamaan sinulle markkinajohtajien huipputuotteet juuri oikeaan käyttötarkoitukseen.

Asiakastyytyväisyys on meille ratkaisevan tärkeää. Treglas ei ole vain myyntiedustaja vaan enemmänkin kokonaispalveluntarjoaja asiakkailleen. Yhdessä tunnistamme tarpeet ja kehitämme niihin ratkaisut one-stop-partner pohjalta. Mikään ei ole niin hyvä, ettei sitä voisi parantaa. Jatkuva pyrkimys parantaa ja laatu kaikessa toiminnassa ohjaavat Treglas-yrittäjyyttämme.

Asiakkaanamme voit keskittyä omaan osaamiseesi ja yrityksesi tuloksen parantamiseen.

Enemmän irti koneista

Treglas-asiakkaana sinulla on sekä meidän että toimittajiemme asiantuntemus ja varaukseton tuki aina takanasi. Autamme sinua laitehankinnoissa ja ylläpidossa. Neuvomme ja tarjoamme ratkaisut, jotka palvelevat parhaiten tarpeitasi. Oikeilla valinnoilla saavutat toimitusvarmuuden, jonka vaikutukset näkyvät yrityksesi tuloksessa.

Palvelumme

Treglas Oy | Tuotantokoneet

Tuotantokoneet

Kattavasta valikoimasta lasikoneet ja laitteet yksittäisistä koneista tuotantolinjoihin sekä tehdastoimituksiin asti.

Treglas Oy | Ohjelmistot

Ohjelmistot

Uudet Microsoft Dynamics 365 -ympäristöön suunnitellut Hegla-Hanic -ohjelmistot tilausten käsittelyyn, leikkuuoptimointiin ja tuotannonohjaukseen.

Treglas Oy | Tasolasit

Tasolasit

Energiatehokkaasti valmistetut Euroglas float-lasit, laminoidut turvalasit ja päällystetyt lasit nopealla toimitusajalla Saksan varastosta.

Treglas Oy | Huolto ja varaosat

Huolto ja varaosat

Paras mahdollinen huolto-, työkalu- ja varaosapalvelu myymiimme laitteisiin niiden koko elinkaaren ajan.

Kanssamme matkaat alan kirkkaimpaan kärkeen