LandVac

LUOYANG LANDVAC Ti-VIG CO., LTD on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut LandVac-karkaistuun vakuumieristyslasiin.

LandVac kehitti maailman ensimmäisen jatkuvan, tehokkaan ja älykkään karkaistun tyhjölasin tuotantolinjan, joka mahdollistaa erikokoisten ja muotoisten vakuumieristyslasien joustavan valmistuksen.

LandVac-tyhjölasi on erinomaisesti lämpöä ja melua eristävä eristyslasiteknologia, jolla on huomattavia etuja verrattuna perinteiseen eristyslasiteknologiaan. Käytännössä vastaaville lasiosan lämmön- ja äänenjohtavuustasoille tyhjölasi on poikkileikkaukseltaan ohuempi, huomattavasti kevyempi ja sillä on suurempi kestävyys termisessä ja mekaanisessa suorituskyvyssä sen yli 25 vuoden käyttöiän ajan.

Tyhjölasit ovat erinomainen valinta myös ääneneristyksen kannalta, koska tyhjölasien välissä oleva tyhjiö vaimentaa ääniaaltojen etenemistä tehokkaasti. Tyhjölasi voidaan lisäksi yhdistää kaikkien olemassa olevien lasitustekniikoiden kanssa hybridirakenteiksi.

Viranomaisten sertifioima LandVac-tyhjölasi parantaa asumismukavuutta ympäri maailmaa ja edistää ympäristön kestävyyttä.

LandVac logo

Tutustu valmistajaan

Kanssamme matkaat alan kirkkaimpaan kärkeen